Kalmar resan

(null)

(null)
Pastarätt 

(null)
Choklad & mango

(null)
Fika

Åkte idag till Kalmar för shopping. Åt massa gott. 

Resan gick bra dit men inte tillbaka hem. Vi åkte tåg dit och ja.. tåget hem gick 16.36 men gick istället 17.00 pga att de skulle ha 30 min rast det som jobba. Det fatta jag inte och ingen annan heller varför man kan göra så. Ja ja.. 

Vad köpte jag då i Kalmar? 
Jo massa kläder! I alla olika färger faktiskt. Tänkte göra en houl på youtube vad jag köpte för kläder. Hitta massa jag tyckte om, tex en ROSA jeansjacka!! Den är så fin och jag är så nöjd.
Sedan köpte jag ett larm. Nä så här var det. Det började pipa i en butik där jag inte köpt något från. Då hade en annan butik glömt ett larm. Så fick gå tillbaka dit och fixa. Det tråkiga var att de inte bad om förlåtelse. Tänk om jag hade åkt hem med larmet, då skulle jag inte kunnat fixat det förns typ 1 månad framåt. Den butiken finns enbart i större städer. 

Folk fanns det med. En massa. Men tror det var mestadels turister. 

Var även några tonåringar som slängde skräp på hemvägen på mig. Jag kalla dem för snorungar och sa att "så här är det att jobba på fritidsgård" och plockade upp deras skräp. Jag vet att jag kanske skulle gett dem tillbaka sitt skräp men jag vet inte vem av dem alla som var ägaren till det. 
Hoppas de lärt sig något idag och att de inte beter sig så hemma och andra. 

Hoppas ni haft en bra lördag med! 
Hej hej!